Aprovació de les bases per al Programa d'excel·lència esportiva 2022-23

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament ha aprovat les bases de la convocatòria per a la inclusió dels i les esportistes locals al Programa d'excel·lència esportiva d'aquesta temporada.

El programa té com a objectiu donar suport als i les nostres esportistes d'alt nivell en reconeixement al seu esforç i, al mateix temps, la difusió del nostre municipi a les diferents competicions esportives en què hi participin, ja sigui a nivell autonòmic, estatal o internacional.
Un dels avantatges que ofereix el programa és l'accés gratuït a les instal·lacions de Ceraqua. 
Les persones que estiguin interessades a ser incloses al programa han de presentar la sol·licitud i la documentació necessàries a l'OAC de l'Ajuntament, en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 h i dijous també de 17 a 20 h. Si necessiteu més informació al respecte podeu trucar al 93.660.00.70 en l'horari indicat.
Properament celebrarem l'acte de reconeixement a l'excel·lència esportiva dels i les esportistes que han destacat en les seves disciplines durant la temporada passada, tant a títol individual com formant part dels clubs o entitats del municipi.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 10:58