Aprovat el Pressupost municipal d’enguany

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 13:00

El Pressupost General de l’Ajuntament de Cervelló per al 2021 va quedar aprovat inicialment ahir en el Ple ordinari del mes de gener.

El Pressupost puja a gairebé 10 milions i mig d’euros, el que representa un increment  del 13,19% respecte a l’exercici anterior. El consistori ha aprovat un pressupost que intentarà abraçar totes les necessitats del municipi per als pròxims mesos i que està marcat per la situació de pandèmia que s’allargarà durant aquest any. En aquest sentit les despeses més destacades serviran per mantenir les vies públiques, millorar les connexions entre les urbanitzacions i conservar els equipaments municipals, al mateix temps que posa èmfasi en les polítiques socials garantint els ajuts a les families més vulnerables i incrementant el Servei d'Atenció Domiciliària, a més d'incrementar en un 25% les partides destinades a ajudar a les petites empreses i autònoms i incentivar el comerç local, que estan sent castigats per la crisi ecònomica i sanitària. Aquest any les inversions representen un 10% del Pressupot i es destinaran a la reparcel·lació de la urbanització Can Paulet, la continuació de la restauració del Conjunt monumental del Castell, la reposició d'elements urbans i millora dels equipaments municipals i centres educatius, entre altres.

El Pressupost es va aprovar amb els vots favorables dels regidors de M’estimo Cervelló-PSC-CP i Ciudadanos, i l’abstenció d’ERC-SUMEM-MÉS.

Podeu consultar el Pressupost clicant aquí o a l’arxiu adjunt.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 22:12