Aprovem el Pressupost municipal del 2023

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 14:00

Els comptes de l’Ajuntament pugen a 11 milions 600 mil euros i prioritzen les millores socials i l’increment en la despesa de serveis i subministraments.

El Ple extraordinari del 12 de desembre aprova uns pressupostos que recolliran els resultats de mantenir congelades les taxes i preus públics per a l’any vinent, així com la baixada general de l’IBI. Són uns comptes que incrementen la despesa social, amb projectes importants com la gestió integral del projecte socioeducatiu la Nau per infants amb risc d’exclusió social i l’increment d’ajudes per a les famílies més vulnerables. També s’augmenta la despesa en el capítol de sous del personal de l’Ajuntament davant l’increment de determinades activitats i amb l’objectiu de reforçar l’estructura d’alguns departaments i d’aconseguir una administració més àgil i transparent. Les entitats locals també veuran ampliades les subvencions que rebran per al seu funcionament ordinari, així com els establiments comercials. La despesa destinada a serveis i subministraments, com la neteja viària o l’enllumenat públic, s’incrementa per donar millor cobertura a les necessitats de la població.

El Pressupost ha quedat aprovat amb els vots a factor de l’equip de govern format per M’estimo Cervelló-PSC i Ciudadanos i el vot en contra d’ERC-SUMEM-MES.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 15:06