Apunteu-vos per portar la Flama del Canigó a Cervelló

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 09:30

Ja s’han obert les inscripcions per als corredors que vulguin participar a la rebuda de la Flama del Canigó al municipi diumenge vinent, 23 de juny.

L'Ajuntament de Cervelló enllesteix aquesta setmana els preparatius per acollir l’arribada dels Focs de Sant Joan. Si voleu fer de voluntaris per portar la Flama del Canigó des de les Caves Rondel fins a la rambla Tarradellas, us podeu inscriure a l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania o enviar un correu electrònic amb les dades personals a crvl.esports@cervello.cat. Aquelles persones que estiguin més preparades físicament poden anar a recollir el foc a Esplugues de Llobregat en autocar i tornar corrents a Cervelló. Totes les persones inscrites rebran una samarreta de regal.

Com cada any, el foc que serà el protagonista de la revetlla de Sant Joan, es porta fins a la rambla Josep Tarradellas on es llegirà el manifest per part dels participants.

La Flama del Canigó és la festa d'encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat; una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l'element del foc com a símbol preeminent. El dia 23 de juny la Flama baixarà del cim del Canigó i des del Coll d'Ares, d'una banda, i Els Masos, de l'altra, es distribuirà arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes, una de les quals finalitza a Esplugues de Llobregat que fa de punt d'acollida de la Flama per repartir-la als municipis propers.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:46