Aquest any torna el Halloween-Passadís de la por

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 13:00

L’Ajuntament de Cervelló obre les reserves per a la celebració del Halloween i el Passadís de la por al Club de Can Guitart els dies 30 i 31 d’octubre.

Per visitar el Passadís de la por és imprescindible tenir la reserva prèvia, que es pot tramitar en aquest web o en les oficines municipals. Es permetrà l’entrada per grups de 6 persones màxim i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta. L’espectacle no està recomanat per als infants menors de 12 anys ni per a les persones impressionables.

Per tal de garantir la seguretat dels assistents, caldrà seguir en tot moment les indicacions del personal d’organització, portar mascareta i respectar la distància de seguretat, ja que encara s'han d'aplicar els protocols per la pandèmia tot i que està millorant la situació. Durant tot el recorregut i a la cua d’accés estarà prohibit fumar, menjar i beure. Per facilitar la mobilitat fins al Club, el consistori posarà a disposició de tothom un servei de bus que sortirà des de l’entrada de l’Ajuntament a partir de les 17.30 hores i cada mitja hora, arribant fins a la plaça de Can Guitart Vell  i amb serveis de tornada a la parada del carrer Resclosa fins a les 22 hores.

L’entrada al Passadís és gratuïta però es recollirà un donatiu de 2 euros per a l’entitat coorganitzadora, els Trapelles, que es lliurarà a l’entrada del circuit.

Podeu fer les reserves clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 13:47