Avui dimarts, jornada de portes obertes a l’Institut

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 12:00

L’Institut de Cervelló obre avui les portes de les seves instal·lacions a familiars i alumnes per donar a conèixer el centre.

Dins de les jornades de portes obertes que estan celebrant tots els centres educatius del municipi, aquesta tarda, de 18 a 20 hores, serà el torn de l’institut per ensenyar l’equipament i la seva oferta educativa.

Un any més, els quatre centres escolars del municipi obren les seves instal·lacions amb l’objectiu de què totes les famílies, pares i mares puguin conèixer de primera mà l’escola o l’institut i tinguin la possibilitat de reunir-se amb les persones responsables dels centres per resoldre els dubtes que els puguin sorgir de cara a la matriculació dels infants per al pròxim curs.

L’Escola Nova ho va fer la setmana passada. Per la seva banda, l’Escola Santa Maria de Cervelló ha programat les visites demà dimecres, 11 de març, en dos torns, a les 9.30 hores del matí i a les 15.15 hores. Finalment, l’Escola Bressol Municipal Pota-roges farà la seva sessió el dimarts 28 d’abril a les 17.15 hores.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 12:44