Bons Reis a Cervelló!

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 00:00

Seguint la normativa actual, es mantindrà la cavalcada de Reis, però sense parades.

Els i les nenes podran donar les seves cartes als i les patges reials el 3 i 4 de gener d'11 a 13.30 h i de 17 a 20 h, i el 5 de gener d'11 a 13.30 h a la plaça de l'Ateneu, com és tradició. Enguany també als comerços de la Unió de Botiguers i Comerciants de Cervelló, que tindran un paper essencial aquestes festes. Seran els i les noves ajudants missatgeres reials! Els i les patges els hi han prestat algunes busties reials, facilitades per ses Majestats, que han instal·lat als comerços per tal que els i les nenes que vagin amb els seus pares a comprar puguin deixar allà mateix les cartes, si així ho volen fer.

Per últim, durant la cavalcada els patges portaran les saques reials per si algun nen o nena encara no ha donat la seva carta. Tot i que és important evitar les aglomeracions i cal recordar que per aquest motiu la cavalcada no farà parades.

L'entrega de les claus de les cases de Cervelló i el tradicional missatge de Ses Majestats es farà un cop acabada la cavalcada i es podrà veure pels canals de YouTube i al life d'Instagram de l'ajuntament (@cervelloajuntament)

Després ens esperarà una sorpresa al cel de Cervelló, per això us demanarem a tots i totes que sortiu a les finestres, balcons o jardins per veure-la!

Darrera actualització: 27.12.2021 | 21:07