Casos de COVID-19 a Cervelló

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 14:00

El Servei Català de la Salut ha comunicat avui a l’Ajuntament que en els últims 15 dies s’han confirmat 10 casos de COVID-19 a Cervelló.

Del 24 d’agost al 7 de setembre s’ha detectat la malaltia a 10 persones del municipi, el que representa una incidència acumulada de 110,4 (nombre casos diagnosticats per cada 100.000 habitants).

Recordeu que cal seguir amb les mesures de prevenció i d’higiene per prevenir el contagi: utilitzar la mascareta i de forma correcta, rentar-se les mans, mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions. Si teniu símptomes de la COVID-19 o heu tingut contacte amb persones que poden estar infectades, cal aïllar-se a casa i trucar al Centre d’Assistència Primària.

Si us cal atenció mèdica primària, tingueu present que us han d’atendre en el CAP Vallirana, ja que Cervelló pertany a l’Àrea Bàsica de Salut formada pels dos municipis i el seu centre està tancat des de l’inici de la pandèmia. Precisament, l’Ajuntament de Cervelló està a l’espera de rebre resposta per part del Servei Català de la Salut sobre la petició formulada per l’alcalde d’obertura al públic del CAP de Cervelló, per tal de millorar l’atenció que reben els pacients del municipi i evitar desplaçaments innecessaris.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 17:25