Celebració dels 40 anys + 1 de teatre La Calaixera

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 08:25

El grup de teatre La Calaixera va celebrar el 40è aniversari amb un acte al parc de la Timba dissabte passat, 17 de juliol.

A causa de la pandèmia, l’entitat no va poder celebrar els 40 anys que es commemoraven en 2020 i han retardat un any la festa.

L’actual director del grup, Salvador Duran, va fer de mestre de cerimònies d’un acte que va ser tot un repàs a la seva història i a la gent que n’ha format part des del seu naixement l’any 1980, quan es va atrevir amb l’obra El calaix dels secrets basada en textos de Mercè Rodoreda.

L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, va destacar durant el seu parlament que “la Calaixera és un motor de somnis i de màgia” i va donar les gràcies “per obsequiar-nos amb tants grans moments viscuts i pel paper estel·lar que juguen en el panorama artístic de Cervelló”.

Tres de les actrius del grup van  recordar la història de l’entitat, que porta ja estrenats 64 muntatges, i van donar pas al missatge del fundador i exdirector, Pere Larrosa. L’actriu Núria Serra va presentar el monòleg “Serafina” i la Marta Font i en Llàtzer Pau, el conte “El meu heroi”. A continuació es va projectar el documental “Fa vint anys que tenim vint anys” i van actuar la Cerbatuka i els Encaputxats Diabòlics, a més dels membres de la Calaixera que van fer la coreografia del seu himne, Historietes.

L’alcalde va lliurar una placa a l’entitat i el tradicional pastís d’aniversari. El públic assistent a l’acte es va emportar com a obsequi el llibre que ha editat l’Ajuntament sobre la història de la Calaixera per tal de promocionar el teatre local, del qual es farà difusió a les escoles i a la Biblioteca municipal.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 13:18