Celebrat el 1r Plenari de la Taula de la Gent Gran

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 15:00

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la celebració del primer Plenari de la Taula Municipal de la Gent Gran.

Es tracta d’una taula institucional formada per representants polítics i responsables de serveis i programes relacionats amb l’àmbit de l’atenció i promoció de les persones grans del nostre municipi i del Baix Llobregat. A Cervelló gairebé el 25% de la població té més de 60 anys, per la qual cosa l’atenció a les persones grans més vulnerables és un dels objectius principals del consistori.

Aquest espai neix amb la voluntat de prestar un servei d’atenció a les persones grans amb millor qualitat i efectivitat, no només per actuar davant de situacions concretes, per exemple de maltractaments, sinó per reforçar el treball preventiu i de detecció dels problemes que envolta aquest col·lectiu. Precisament un dels punts que treballarà la Taula és l’elaboració d’una guia local per fer front als maltractaments a les persones grans amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació EIMA.

La primera sessió d’aquest Plenari ha estat presidida per l’alcalde, José Ignacio Aparicio, i la regidora de Serveis Socials, Silvia Muñoz. En ella han participat representants del cos de Mossos d’Esquadra, de Policia Local, tècniques dels serveis socials bàsics i d’igualtat, les tres residències geriàtriques locals, Casal de la Gent Gran, personal sanitari del CAP, CSMA i Sociosanitari de Molins de Rei, Creu Roja, l’Associació de Familiars d’Alzheimer, el servei de teleassistència, les delegades de la Gent Gran i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 16:56