Ceraqua comença les preincripcions de l’Estiu esportiu

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 08:30

Ceraqua comença avui divendres les preinscripcions per a les activitats infantils d’estiu que es faran del 29 de juny al 10 de setembre.

Es tracta de les activitats esportives i lúdiques, l’activitat aquàtica diària i les sortides que tindran lloc del 29 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 10 de setembre. Enguany els participants es distribuiran en dos grups, l’infantil (nascuts entre 2008 i 2013) i el de joves (nascuts entre 2004 i 2007), amb places limitades i amb preferència per als infants de  Cervelló, tot i que pot haver-hi canvis en tot plegat en funció de com evolucioni la situació excepcional per la COVID-19.

Les preinscripcions es tramiten de forma telemàtica a través de la pàgina web www.ceraquaesports.com, que no asseguren una plaça assignada definitiva perquè en el moment que s’obri la recepció del centre s’haurà de presentar la documentació i fer el pagament de la inscripció.

Per tal de facilitar el procés de preinscripció, podeu seguir les passes d’aquesta guia:

Ceraqua continua treballant per tornar a obrir les instal·lacions tan aviat com es pugui, amb tasques de neteja i desinfecció, modificacions i creació de nous protocols adaptats a la situació que estem vivint i les mesures sanitàries i d'aforament corresponents per poder tornar amb totes les garanties de seguretat. Les persones abonades rebran un correu electrònic informant de la situació al llarg dels pròxims dies.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 15:09