Cervelló acollirà un nou nucli d’activitat comercial

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 09:00

El Ple de l’Ajuntament de Cervelló aprova per unanimitat la modificació de la trama urbana que permetrà la instal·lació d'un centre Bon Preu a l'actual fàbrica Esteve del municipi.

Tots els grups municipals han estat d'acord en definir aquesta acció com un pas per generar ocupació, activitat econòmica i millores importants que comportarà obrir una finestra d’oportunitats al nostre municipi.

El Ple celebrat ahir dilluns també ha aprovat, entre altres temes, el conveni amb la Palma de Cervelló per assumir el deute econòmica a favor de l'Ajuntament de Cervelló dictat per sentència judicial, la creació d’un nou lloc de treball a l'ens, i el Compte General de l'exercici 2020, en aquest cas amb el vot en contra del grup municipal d'ERC que ha considerat que al pressupost no es van veure incorporades algunes de les seves propostes. La sessió també va prendre coneixement del nou establiment de delegacions de competències de l'equip de govern municipal aprovat recentment.

Pel que fa a les mocions, el Ple ha aprovat per unanimitat la proposta presentada pel grup d'ERC per instar al Govern d'Espanya a prendre mesures contra la pujada continuada del rebut de la llum, demanar més recursos i ajudar a la tasca del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament. També va haver-hi quòrum davant la moció dels republicans per millorar el servei ofert per Telefònica i fer un conveni amb calendari d'actuacions per soterrar el cablejat, tot i que incorporant l'esmena del Grup m'Estimo Cervelló- PSC per demanar que es contempli donar continuïtat a les actuals actuacions i reivindicacions que el govern municipal ja està fent amb les diferents companyies de subministraments. Per últim, també s’ha aprovat la moció, presentada d'urgència i acordada pels tres grups municipals, contra el tancament de l'oficina del Banc Sabadell de Cervelló i a favor de les persones treballadores de l'entitat i de la ciutadania de Cervelló, en especial de la gent gran, per poder tenir un millor servei de proximitat.

La sessió d’ahir dilluns, que ja va comptar amb públic presencial i aforament reduït, es va completar amb els precs i preguntes dels grups municipals i dels veïns i veïnes assistents.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 15:46