Cervelló amb la Marató de TV3

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 13:15

Cervelló tornarà a col·laborar una any més amb la Marató de TV3 que enguany estarà destinada a la lluita contra la Covid-19 amb el lema “Aquesta Marató toca a tothom”.

A l’edició d’enguany, que se celebrarà diumenge vinent 13 de desembre, el municipi podrà fer els donatius a la sessió de Cinema de Nadal que s’ha programat a la tarda al Centre Cívic l’Ateneu, amb la projecció de la pel·lícula Joker a les 18 hores.

La pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans que ha provocat una situació d'excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d'avançar en la recerca de la Covid-19, el Patronat de la Fundació va decidir, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató d'enguany i dedicar-la a la Covid-19.

D'aquesta manera, i fins al dia 20 de desembre, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató centraran els esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i s'apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 14:54