Cervelló es connecta al blau per l’autisme

Dijous, 1 d'abril de 2021 a les 08:00

Cervelló s’adhereix a la celebració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que es commemora demà divendres, 2 d’abril.

El municipi participarà en la campanya "Connecta’t al Blau" per donar visibilitat i conscienciar sobre el trastorn de l’espectre autista organitzada per l’entitat Aprenem Autisme. A més d’una sèrie d’esdeveniments en línia que podreu visualitzar a partir de divendres clicant aquí,  l’entitat organitza una encesa de llums de color blau en edificis i punts emblemàtics de la província de Barcelona.

A Cervelló s’il·luminarà la façana de l’edifici de l’Ajuntament a partir de les 21 hores. Podeu llegir el manifest de la jornada clicant aquí o a l’arxiu adjunt.

Durant el mes d’abril hi haurà accions solidàries de sensibilització en diferents centres educatius, i punts esportius i culturals de Catalunya que s’hi sumaran amb activitats solidàries. Tota la informació de les activitats aquí.

Tot i que en els darrers anys s'ha avançat, avui dia encara existeixen nombrosos mites i tòpics vers les persones amb autisme i constitueixen veritables barreres per a la seva plena inclusió social. Per aquest motiu, les Nacions Unides va declarar el 2008 el dia 2 d'abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, un trastorn neurològic que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació d’un 1 % de la població.

Darrera actualització: 01.04.2021 | 09:38