Cervelló té un nou servei per a emergències socials

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 12:00

Cervelló forma part dels municipis metropolitans que reben cobertura del Centre d’Urgències i Emergències socials de Barcelona (CUESB).

El CUESB ofereix un servei d’atenció psicosocial permanent, que atén qualsevol situació d’urgència i d’emergència social a la ciutat, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

L’equip està format per psicòlegs, treballadors socials i tècnics especialitzats en l’atenció en situacions de crisi social greu: persones grans o infants que pateixen desatenció, dones víctimes de violència de gènere, persones que han perdut sobtadament l’allotjament i no disposen de recursos propis per cercar-ne un de nou, persones sense recursos econòmics i que necessiten ajuda per a adquirir medicació, alimentació, etc., o qualsevol altra situació en què les persones requereixin atenció psicosocial immediata.

Aquest servei és fruit del conveni signat entre l’Institut Municipal de Serveis socials de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a l’atenció psicosocial immediata en les situacions esmentades. Aquest conveni, al qual Cervelló acaba d’adherir-se com a municipi metropolità, regula la cooperació i col·laboració administrativa entre ambdues entitats per garantir i dotar als municipis beneficiaris dels serveis assistencials en l’àmbit de les emergències i les urgències socials fins al 31 de desembre de 2022.

Darrera actualització: 14.06.2021 | 13:51

Imatges

Visita al CUESB de l'alcalde i la regidora de Serveis Socials Visita al CUESB de l'alcalde i la regidora de Serveis Socials