Comença la formació per a dones que busquen feina

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 09:00

L’Aula de Recerca de Feina del Servei Local d’Ocupació continua avui dijous amb la segona sessió de la càpsula formativa adreçada especialment a dones majors de 45 anys.

La formació, que va començar ahir dimecres, té una duració de 12 hores i finalitzarà demà amb la tercera sessió que imparteix Laia Sabater de la Fundació Cecot Persona i Treball.

L’objectiu és motivar, sensibilitzar i donar eines per enfrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina per a les dones que tenen més de 45 anys. El curs forma part del cicle de càpsules formatives que al llarg d’aquest any s’adrecen a persones en atur o que volen millorar la seva ocupabilitat i que va començar el passat mes de març.  L´últim curs que completarà la programació d’enguany es desenvoluparà el pròxim 24 d’octubre i es dedicarà a oferir eines per trobar feina al Nadal.

Tots els cursos són gratuïts i requereixen inscripció prèvia. Les persones que estiguin interessades hauran d’adreçar-se al SLO, al telèfon 93 660 0070 o a l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 10:00