Concurs “Imagina el futur de Cervelló”

Dijous, 1 d'abril de 2021 a les 12:00

Avui, 1 d’abril,  s’obre el termini per participar en el concurs “Imagina el futur de Cervelló” organitzat per l’entitat Cervemakers adreçat a infants i joves.

L’objectiu del concurs és recollir propostes creatives de com la població infantil i juvenil del municipi, amb l’ajuda de les seves famílies, s’imagina com serà el futur del poble o com voldria que fos.

Les propostes es poden plasmar en una redacció, un dibuix, un retoc fotogràfic, una maqueta, un vídeo, etc. Es pot tractar d’una idea general o de llocs concrets del municipi que es pugui desenvolupar tant a curt com a llarg termini. Totes les idees s’exposaran en una galeria virtual i les obres finalistes es col·locaran a l’aparador de la Biblioteca municipal. La participació pot fer-se de forma individual o en grup de fins a 4 persones.

El concurs repartirà 6 premis: entrades per al Bosc Aventura i Catalunya en Miniatura, dinars o sopars a Can Rafel, entrades per a un scape room, jocs de taula i vals de 50 euros per utilitzar en comerços locals.

Les propostes es poden entregar fins al dia 10 de maig i el dia 30 de maig es farà una presentació i el lliurament de premis, de forma telemàtica o presencial segons la situació de la pandèmia.

La iniciativa s’engloba dins del programa “Cervelló Passat Present i Futur” organitzat per Cervemakers per a les subvencions atorgades per Diputació de Barcelona en el marc del programa BiblioLab 2020-21 desenvolupat per a la Biblioteca de Cervelló i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cervelló. En aquesta activitat col·laboren també l’AFA de l’Institut de Cervelló amb l’entrega d’un premi i com a membres del jurat l’AFA de l’Escola Nova i l’AMPA de l’Escola Santa Maria de Cervelló.

Per saber com s’han de presentar les propostes i els detalls del concurs podeu consultar les bases de la convocatòria clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 01.04.2021 | 15:35