Coronavirus: Cervelló continuarà amb les franges horàries a l’espera del canvi de fase

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 11:00

El BOE publica avui una ordre que flexibilitza certes restriccions derivades de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 a petits municipis i ens locals d’àmbit territorial inferior.

L’ordre del ministeri de Sanitat flexibilitza algunes restriccions en els municipis petits que encara estan en Fase 0 i Fase 1 del Pla de transició cap a la nova normalitat, quan compleixin dues condicions: tinguin menys de 10.001 habitants i una densitat de població inferior a 100 habitants per kilòmetre quadrat. Per tant, Cervelló no pot acollir-se a la flexibilitat d’aquestes restriccions perquè només en compleix una: té poc més de 9.000 habitants però la seva densitat poblacional és molt més elevada de 100 habitants per kilòmetre quadrat.

D’aquesta manera, el municipi continuarà aplicant les mateixes restriccions de les franges horàries i per edats per a les sortides al carrer per passejar i practicar esport. El municipi romandrà en Fase 0 avançada a l’espera de la decisió que prenguin avui les autoritats sanitàries sobre les zones que poden canviar de fase a partir de dilluns vinent.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 12:15