Coronavirus: formació en coaching per a persones aturades

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 15:00

L’entitat Eix Social i l’Ajuntament de Cervelló han organitzat un cicle de xerrades amb professionals del coaching adreçades especialment a persones en atur o afectades per un ERTO.

Sota el títol de 360 graus. I ara què?, el cicle oferirà 4 xerrades al llarg del mes de juny impartides per 4 professionals de la formació i el coaching, amb l’objectiu de posar llum sobre la difícil situació laboral a l’era post-covid.  

Aquests webinars gratuïts  es podran seguir de forma telemàtica en grups màxims de 100 persones, que rebran  de la mà de quatre especialistes les estratègies i eines per tenir la mentalitat, la capacitat i el lideratge que permeti, no només sobreviure a aquesta crisi, sinó emergir més fort.

La primera tindrà lloc el pròxim dilluns 8 de juny, de 16.30 a 17.30 hores sobre “Els 3 secrets per emprendre amb èxit" de la mà de Quim Chalé, formador, emprenedor i coaching. es tractaran temes com els fonaments d'un projecte emprenedor sòlid, el perquè dels fracassos dels negocis i com evitar-los, i els 3 passos imprescindibles per a arrencar un negoci i tenir èxit.

Per participar en les sessions cal fer la reserva de plaça clicant aquí a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 03.06.2020 | 18:10