Coronavirus: mobilitat entre Barcelona i les regions metropolitanes

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 09:00

A partir d'avui dilluns queden unificades les dues regions sanitàries metropolitanes i la ciutat de Barcelona a efectes de mobilitat i desplaçaments.

Cervelló, que pertany a la Regió Sanitària Àmbit Metropolità Sud, continua en la fase 1 de desconfinament, amb determinades restriccions d'activitats i amb les franges horàries i per edats per a les sortides al carrer amb infants, per passejar i per practicar esport.

Recordem que durant la fase 1, es permeten reunions de fins a 10 persones i és obert el petit comerç, les terrasses amb la meitat de l'aforament habitual, i els allotjaments turístics sense ús de zones comunes i amb restriccions. Es poden celebrar espectacles culturals amb fins a 30 persones assegudes en espais tancats, i fins a 200, també assegudes, a l'aire lliure, i els museus es poden visitar amb un terç de l'aforament. També són permeses les activitats esportives no professionals que no impliquin contacte físic i els viatges a segones residències, sempre que es trobin dins la mateixa regió sanitària.

Podeu consultar les preguntes freqüents sobre aquesta fase elaborades pel Departament d'Interior en el document adjunt.

Darrera actualització: 01.06.2020 | 12:51