Coronavirus: tancament d’equipaments municipals

Divendres, 13 de març de 2020 a les 14:00

Amb motiu de la pandèmia de coronavirus, la situació excepcional d’emergència i les previsions de cara als pròxims dies es tanquen diversos equipaments municipals durant les pròximes dues setmanes.

Des d’avui i fins al dia 27 de març, el Centre Cívic l’Ateneu romandrà tancat i totes les activitats programades han estat suspeses.

Pel que fa a la Biblioteca municipal i atenent a la Resolució SLT/720/2020, la Generalitat ha decretat el tancament de totes les biblioteques del Sistema de Lectura, a més dels Museus de Catalunya, també a partir d’avui i amb una vigència mínima de 15 dies.

En l’àmbit esportiu, el complex Ceraqua es tancarà a partir de demà dissabte, 14 de març, i durant els pròxims 15 dies.

Respecte a l’atenció al públic en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, s’ha reduït l’horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres i es tancarà les tardes de dijous 19 i 26 de març. La mesura també afecta a l’atenció en els serveis de Benestar Social i Salut.

Les activitats de les entitats locals també quedaran afectades les pròximes dues setmanes. A la suspensió de tota activitat social, culturals i esportives programada que l’Ajuntament va decretar ahir, queda suspesa també qualsevol activitat de l’Esplai el Raconet  i de l’Aula de Música de Cervelló fins al 30 de març.

Totes aquestes mesures són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment. Us demanem que seguiu les informacions sobre l’evolució pels canals oficials i feu cas de les recomanacions de les autoritats.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 14:42