Coronavirus: tercera webinar de coaching emocional

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 13:30

Continua el cicle 360 graus. I ara què? adreçat a persones que estan en situació de recerca de feina amb la tercera xerrada que tindrà lloc aquesta tarda.

Com la resta de sessions que s’han programat cada dilluns del mes de juny, el webinar tractarà de posar llum sobre la difícil situació laboral a l'era post-COVID i es podrà seguir  de forma telemàtica en un grup màxim de 100 persones.

Sota el títol “Quin és el conte que t’expliques?”, la terapeuta emocional Emma Canals,  oferirà una xerrada gratuïta avui a partir de les 16.30 hores, organitzada per Eix Social i l’Ajuntament de Cervelló, amb la col·laboració d’Espai Sacra.

L’objectiu és proporcionar reflexions i recursos per fer un gir de 360º a la vostra situació d’incertesa, i poder posar una mica més d’entusiasme en el vostre interior.... escollint el conte que t’has d’explicar a tu mateix. El webinar d’avui vol posar especial èmfasi en la importància de l’actitud com a element vital per reinventar-nos i obrir-nos a noves oportunitats en aquest moment d’inestabilitat econòmica, donant pautes per gestionar les emocions i l’inconscient per aconseguir aquesta actitud i obtenir com a resultat un estat d’ànim determinat posant el focus en com ens sentim i com administrem els sentiments i els pensaments, gestionem la frustració, la por i la preocupació i potenciem l’entusiasme interior.

Per participar en les sessions cal fer la reserva de plaça clicant aquí o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 15:00