Cursa Nit Trail diferent, més segura i flexible

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 12:15

La tradicional cursa Nit Trail que s’organitza a finals de desembre també serà diferent aquest any a causa de la situació de pandèmia.

La cursa nocturna ha modificat el seu format i en lloc de fer-se durant una nit es podrà córrer en el període comprès entre el 21 de desembre i el 10 de gener. En aquesta edició no hi haurà un recorregut fixat ni uns horaris i cada participant haurà de marcar els seus propis temps.

Les persones que vulguin participar han de fer les inscripcions a l’Ajuntament des del 21 de desembre fins al 8 de gener i han de portar productes alimentaris per al recapte que es destinaran a les famílies de Cervelló. A canvi rebran un dorsal i alguns obsequis per la seva col·laboració. També se’ls convida a que facin fotos de la seva cursa per compartir-les amb tothom i les enviïn per correu electrònic a crvl.esports@cervello.cat.

L’organització de la cursa recorda que per participar a l’activitat cal complir amb les mesures de seguretat i higiene per lluitar contra la propagació de la Covid-19.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 08:51