Cursos de català presencials per aquesta temporada

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 13:00

L'Oficina de Català de Cervelló ofereix un curs de català B1 presencial a les tardes.

Com a novetat, aquest curs, s'oferirà un curs de català de nivell Bàsic 1 els dilluns i dimecres, de 19 a 21, a l'Ateneu

L'Oficina de Català de Cervelló, del CPNL (Consorci per a la Normalització Lingüística), ofereix cada any a la nostra població cursos de català per a adults. Els últims anys es feien en horari de matí, però aquest any, per arribar a més usuaris i usuàries, s'oferirà també un curs de tarda. De moment, es torna a la presencialitat, cosa que molts alumnes de cursos orals estan desitjant. 

Els cursos d'aquest nivell, Bàsic, són totalment gratuïts. La inscripció és en línia al següent enllaç: https://inscripcions.cpnl.cat/

Per als antics alumnes les inscripcions es va obrir el passat 6 de setembre i ja han finalitzat, i per a la matrícula general s’acabarà demà, 15 de setembre.

Si algú té algun dubte, es pot posar en contacte amb l'Oficina de Català de Cervelló: cervello@cpnl.cat  i al telèfon 634 757 162.

El mateix curs Bàsic 1 es continua oferint a altres poblacions al matí, per exemple, a la Palma, es farà els dimarts i els dijous, de 9.30 a 11.30 hores.

 

Darrera actualització: 15.09.2021 | 09:14