Declaració institucional en suport al personal de Nissan

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 11:30

L’Ajuntament de Cervelló dona suport als treballadors de l’empresa Nissan a través d’una declaració institucional de tots els grups municipals, un cop anunciat el tancament de l’activitat dels tres centres que té a Catalunya.

El conjunt de grups municipals de l’Ajuntament de Cervelló manifestem el nostre suport al personal laboral de Nissan.

1. Manifestem  el nostre total suport als treballadors i treballadores de Nissan, que, des del 4 de maig del 2020, es troben en vaga indefinida pel cessament de l’activitat industrial de Nissan als centres de treball de la Zona Franca (Barcelona), Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.

2. Donem tot el suport possible a les treballadores i treballadors de Cervelló afectats posant al seu servei tot el departament de Promoció Econòmica per donar-los suport en tot allò que sigui necessari.

3. Mostrem la nostra preocupació i solidaritat a les conseqüències que una mesura tan dura pot comportar per al conjunt de proveïdores i empreses auxiliars que treballen per a Nissan, que afecta més de 25.000 treballadors i treballadores a Catalunya.

4. Manifestem que el sector de l’automoció és un motor important de l’economia, amb un teixit industrial que genera riquesa i dona feina a centenars de milers de treballadors i treballadores a Catalunya.

5. Instem  a la direcció de Nissan a replantejar-se la seva decisió i exigim ​​una solució que permeti el manteniment de l’ocupació, tant directa com indirecta, del conjunt de persones treballadores, ateses les enormes conseqüències socials que pot tenir al territori.

 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 17:55