“Diàleg” entre pintura i arquitectura

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 11:00

L’entitat Segle Nou organitza un nou Diàleg entre pintura i arquitectura amb la inauguració de l’exposició de Rosa Permanyer.

L’acte tindrà lloc divendres vinent, 15 d’octubre, a la Sala Polivalent del Centre Cívic l’Ateneu, amb la presència de l’aquarel·lista Rosa Permanyer i l’arquitecta Marta Serra Permanyer, que intercanviaran mirades i complicitats entre les dues disciplines.

Rosa Permanyer es va formar artísticament a diferents tallers i a l’escola Eina de disseny i art de Barcelona. És professora i fundadora del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué, de Caldes de Montbui des de 1980, on imparteix classes de gravat. Investiga els nous procediments del gravat no tòxic i fotogravat. Ha representat l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya exposant a diversos països com Bèlgica. Itàlia, França, Suècia, Colòmbia, Mèxic, Corea, Finlàndia, etc.

Per la seva banda, Marta Serra és doctora en arquitectura i professora lectora del Serra-Hunter Departament de Teoria i Història de l’Arquitectura i Tècniques de Comunicació a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, de la Universitat Politècnica de Catalunya. L’any 2020 va guanyar un dels premis Reptes Urbans de Barcelona Pla Ciència de l’Ajuntament de Barcelona, amb el projecte “Intervencions tàctiques a l’espai públic: una diagnosi basada en l’escolta”.

La mostra es podrà visitar del 15 al 22 d’octubre, els dies feiners de 17 a 19 hores.

 

Darrera actualització: 13.10.2021 | 12:18