Dibuixa i coneix la història del teu poble

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 09:00

Diverses entitats de Cervelló llencen la iniciativa Urban Sketchers que combina el dibuix amb el coneixement de la història del municipi.

L’Associació d’Activitats Artístiques, el Grup de Recerca, Cervemakers i la Biblioteca municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat aquesta activitat on proposen als participants dibuixar espais, monuments i altres béns culturals i arquitectònics de la localitat. Cada participant té la llibertat per utilitzar la tècnica artística que més li agradi i plasmar en la seva obra allò que més li cridi l’atenció.

La primera jornada serà diumenge vinent, 13 de juny, a la plaça de l’Església de Sant Esteve de Cervelló d’11 a 12 del migdia, amb la proposta de dibuixar l’església mentre es coneix la seva història.

Els organitzadors ofereixen l’oportunitat de gaudir d’un matí a l’aire lliure, divertit i cultural amb la família en el qual cada entitat organitzadora juga un paper destacat. L’Associació d’Activitats Artístiques proporcionarà consells i assessorament artístic, el Grup de Recerca explicarà la història i els orígens del municipi i Cervemakers enregistrarà el contingut didàctic i el geolocalitzarà en el mapa. L’activitat també compta amb la col·laboració de les llibreries de la localitat que donaran làmines i colors per dibuixar, tot i que els organitzadors aconsellen que cada participant porti el seu propi material.

El taller és gratuït i obert a totes les edats. Com a totes les activitats i per la situació de pandèmia, serà obligatori l’ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat entre els grups.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 19:28