El CAP Cervelló obrirà a partir del 28 de setembre

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 09:30

El CAP Cervelló reprendrà l’atenció presencial a la ciutadania a partir del 28 de setembre, després dels seu tancament des de l’inici de la pandèmia.

Així ho han confirmat a l’Ajuntament de Cervelló el Servei Català de la Salut i l’Institut Català de la Salut, responsables de la seva gestió. El centre farà activitat presencial de forma reduïda, de moment amb les programacions d’infermeria (cures i analítiques) els dilluns i dijous de 8 a 13 hores.

Per tal de garantir una atenció segura als usuaris, la resta d’atenció programada, l’activitat relacionada amb la COVID-19, les urgències i l’atenció pediàtrica s’oferirà al CAP Vallirana.

L’Ajuntament continuarà reclamant al Departament de Salut de la Generalitat l’obertura total del CAP, amb més dies d’atenció primària i la inclusió de més metges de família, llevadores i pediatres, ja que considera que precisament en aquests moments és quan cal més proximitat per donar cobertura i seguretat als pacients més vulnerables i a aquelles persones que tenen problemes de mobilitat per desplaçar-se fora del municipi.

Segons argumenta l’ICS, la pandèmia de COVID-19 ha obligat a adaptar els serveis sanitaris a la nova situació i la seva voluntat és anar tornant gradualment a la normalitat en la mesura que sigui possible. Tanmateix, recorden a la ciutadania que és molt important encara prioritzar el contacte via web (http://ics.gencat.cat) i telefònic amb els serveis de salut, evitant els desplaçaments als centres si no són necessaris.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 09:40