El millor Nadal a Cervelló

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 14:00

Amb la Fira de Nadal celebrada el passat diumenge 1 de desembre a la rambla Tarradellas i la col·locació dels guarniments a la via pública, Cervelló ha donat la benvinguda a les festes nadalenques.

Sota el lema El millor Nadal a Cervelló, el consistori i les entitats locals animen a tothom a participar en les diverses activitats programades fins al 5 de gener.  I enguany ho fan acompanyats del Jordi, un simpàtic pastoret que ens convida a viure les festes al municipi.

Fins al dia de la Cavalcada de Reis, podrem gaudir de propostes lúdiques i esportives per a tota la família, com l’arribada del Pare Noel el dia 21 de desembre, el cinema de Nadal i la Cursa Night Trail, la cursa-caminada per a totes les edats que sortirà de la plaça de l'Ajuntament i transcorrerà per l'immens patrimoni natural del nostre terme municipal. Si voleu participar com a persones voluntàries en l'organització de la cursa poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament o envieu un correu electrònic a crvl.esports@cervello.cat.

La visita del Pare Noel a Cervelló el dia 21 de desembre vindrà acompanyada de la gran festa de benvinguda que des de fa dies prepara el grup els Trapelles al Centre Cívic l’Ateneu, amb disco party infantil, la decoració de l’arbre de Nadal i una xocolatada popular.

També calen voluntaris i voluntàries per organitzar la rebuda dels Reis d'Orient el pròxim 5 de gener i fer que tothom que ho vulgui participi d'aquesta nit tan màgica. Si voleu col·laborar com a figurants, per ajudar en el servei d'ordre, per portar les carrosses amb vehicles tot terreny, per fer i decorar les carrosses o per fer tasques de maquillatge i perruqueria, envieu un correu electrònic amb les vostres dades a crvl.cultura@cervello.cat o adreceu-vos a l'Ajuntament abans del 16 de desembre.

 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 15:09