El Nadal més segur a Cervelló

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 09:00

En un any tan atípic com el 2020, les festes de Nadal tampoc podien ser com sempre, per la qual cosa l’Ajuntament ha organitzat un programa d’activitats adaptat a les restriccions de la pandèmia.

D’aquesta manera, actes tan populars cada any com la Fira de Nadal, la rebuda del Pare Noel i la Cavalcada de Reis han quedat suspesos. Però això no vol dir que els infants no puguin fer arribar les seves peticions a Santa Claus i a Ses Majestats. Els elfs del Pare Noel vindran a Cervelló el cap de setmana vinent per recollir les cartes a la plaça de la Biblioteca, divendres a la tarda, dissabte matí i tarda i diumenge a la tarda. I qui vulgui esperar per a traslladar els seus desitjos als Reis, podrà fer-ho gràcies als patges reials que s’instal·laran els dies 2, 3, 4 i 5 de gener a la plaça de l’Ateneu.  A més els dies 4 i 5 de gener podran veure el missatge que Gaspar, Melcior i Baltasar els volen enviar des de la distància gràcies a les noves tecnologies. No tindrem cavalcada però els Reis sí que podran recollir les claus del municipi, de la mà de l’alcalde, que els permetrà obrir totes les llars per deixar els regals a tothom. I per acabar aquest vespre tan màgic, els nens i nenes estan cridats a encendre els fanalets des dels balcons de casa seva per il·luminar el camí de la comitiva reial.

Les activitats d’aquestes dates també comprenen sessions de cinema a l’Ateneu per dissabte vinent, amb la projecció de la pel·lícula El Grinch, i pels dies 4 i 5 de gener amb el film infantil Abominable. La sessió especial del conte La Berta sense por de la companyia Teatrem per a diumenge vinent, 20 de desembre, completa els actes culturals d’aquestes festes.

Podeu consultar el programa detallat  i els horaris clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 14:38