El projecte Menja bé, menja sa de l’AFA Institut Cervelló finalista als premis FaPaC 2019

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 10:15

El projecte Menja bé, menja sa i surt de l’institut amb els deures fets i els dubtes resolts, de l’associació de famílies de l’Institut de Cervelló (AFA Institut Cervelló) ha quedat finalista en els premis FaPaC 2019.

Els premis FaPaC són uns guardons que atorga la Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya (FaPaC) amb els quals es vol reconèixer les accions educatives i participatives de les AMPA/AFA associades, amb la intenció d’incentivar-les i permetre l’intercanvi d’experiències.

En aquest context, l’AFA Institut Cervelló ha presentat el projecte Menja bé, menja sa que acull dues línies de treball. Amb la primera línia d’actuació Menja sa i menja bé, han adequat un espai en el mateix Institut on els alumnes poden tenir una petita cuina, nevera, microones i unes taules per poder oferir l’opció de quedar-se a menjar amb carmanyola.

Amb la segona línia d’actuació, anomenada Èxit escolar han posat a l’abast de tot l’alumnat els recursos metodològics i organitzatius necessaris per incidir positivament en l’èxit educatiu, com que els alumnes puguin quedar-se al centre per fer deures, fer treballs en grup o la realització de diversos cursos.

El projecte es pot votar fins al dijous 21 de març a la web https://www.premisfapac.cat/votacions-premis-fapac/. El més votat per categoria obtindrà 3 punts i el segon més votat 2 punts que se sumaran als que ja ha atorgat el jurat. Així es determinaran els guanyadors. Posteriorment, el 30 de març es farà l'acte de lliurament dels premis, a partir de les 17.30 hores, a la sala d'actes de l'Escorxador de Lleida.

En paraules de l’AFA Institut Cervelló, el projecte Menja bé, menja sa i surt de l’institut amb els deures fets i els dubtes resolts, “ha contribuït a millorar els resultats, a garantir l’èxit escolar i ha facilitat la participació de l’alumnat a tota l’oferta de complements formatius que s’està oferint des de l’AFA”.

Darrera actualització: 18.03.2019 | 10:19