Èxit de la convocatòria: exhaurides les reserves pel Passadís de la Por

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 10:00

La bona acollida per part de la població completa totes les reserves per a la celebració del Halloween en el Club de Can Guitart.

Les reserves s’han exhaurit en totes les franges previstes els dos dies, dissabte i diumenge a la tarda. Per tant, les persones que no hagin fet la reserva amb anterioritat no podran accedir al recinte de Can Guitart per gaudir de l’espectacle.

Per tal de garantir la seguretat dels assistents, caldrà seguir en tot moment les indicacions del personal d’organització, portar mascareta i respectar la distància de seguretat. Durant tot el recorregut i a la cua d’accés estarà prohibit fumar, menjar i beure. Per facilitar la mobilitat fins al Club, el consistori posarà a disposició de tothom un servei de bus que sortirà des de l’entrada de l’Ajuntament a partir de les 17.30 hores i cada mitja hora, arribant fins a la plaça de Can Guitart Vell i amb serveis de tornada a la parada del carrer Resclosa fins a les 22 hores.

L’entrada al Passadís és gratuïta però es recollirà un donatiu de 2 euros per a l’entitat coorganitzadora, els Trapelles, que es lliurarà a l’entrada del circuit.

Fins llavors, podeu tenir un tast amb el vídeo promocional del Passadís de la Por d’enguany:

 

 

Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:00