Tornen els contes al bosc

Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 09:00

El cicle “Explica’m un conte al Bosc” torna aquesta setmana amb diversos petits espectacles adreçats a tota la família que s’allargaran durant el mes de juliol.

“Explica’m un conte al Bosc” ofereix una sèrie de petites representacions teatrals basades en contes que tenen com a escenari diversos indrets naturals del municipi, organitzat per l’Ajuntament de Cervelló, l’escola de teatre el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com amb el Moi Aznar al capdavant, i enguany també amb la col·laboració de l’Aula de Música. La primera proposta serà dijous vinent amb en conte La fantàstica Índia de la mà de Glòria Arrufat davant de Can Mus. El dia 12 de juliol serà el torn de El Trencanous amb Els contes de la Carla i el quintet Quatre +1, amb la possibilitat inclosa de sopar sota les estrelles en el marc incomparable de l’entorn de l’Església de Santa Maria.

Els contes del circ amb Miquel Ukecontes al camí de les Rovires el dia 19 de juliol i Aquafesta amb Més Tumàcat al parc de la Timba el dia 27 de juliol completaran aquesta aposta que ha tingut molt bona acollida entre les famílies en edicions anteriors.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 14:19