"Explica’m un conte..." ara al poble

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 12:00

El cicle “Explica’m un conte” torna aquesta setmana amb emplaçaments en diversos punts del poble durant el mes de juliol.

El que inicialment eren els contes al bosc es van canviar l’any passat per convertir-se en els contes al poble, tot i que no es van poder fer totes les sessions a causa de la pandèmia. Aquesta serà la 7a edició d’un cicle de contes que amb l’arribada del mes de juliol en els últims anys aplega a grans i petits en entorns naturals per escoltar històries i espectacles cada cap de setmana. Enguany ha continuat apropant-se al nucli urbà del poble per garantir l’aplicació de les mesures sanitàries i controlar molt més la seguretat de les persones assistents.

A partir de divendres vinent,  2 de juliol, i fins al 3 d’agost podrem gaudir de diversos espectacles adreçats a tota la família dins d’un projecte conjunt organitzat per l’Ajuntament de Cervelló, l’escola de teatre el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com amb Moi Aznar al capdavant.

El tret de sortida el farà la companyia Engruna Teatre amb “El secret de la Detectiva Klaus”, divendres vinent a les 19.30 hores a la plaça de l’Ajuntament. La setmana següent, la Companyia Rosa Fité ocuparà la Plaça Mossèn Jacint Verdaguer (la “plaçoleta”) per oferir l’espectacle “El Rei que s’avorria” també a les 19.30 hores. Divendres 23 de juliol serà el torn d’”Una carretada de contes” amb La Guilla Teatre, en horari nocturn a les 22 hores a la plaça de l’Església de Santa Maria. Coincidint amb la Festa Major hi ha programats dos espectacles: “Dia de Festa Major” amb El Replà el 31 de juliol al parc de la Timba i “Contes de la Mediterrània” de la Companyia Tanaka Teatre a la plaça Saint-Martin-le-Beau el 3 d’agost a la tarda.

En cas de pluja, els espectacles es traslladarien a la pista poliesportiva.

Darrera actualització: 30.06.2021 | 12:53