Fem propostes per millorar la mobilitat

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 11:00

L’entitat Cervemakers, l’Ajuntament i les AFA dels centres educatius organitzen una gimcana lúdica per millorar la mobilitat en el municipi.

La gimcana es desenvoluparà diumenge 27 i dilluns 28 de novembre a través d’una aplicació mòbil que servirà per identificar les possibles millores a fer per continuar impulsant la mobilitat sostenible a Cervelló, per exemple, una vorera estreta, un carrer sense senyalitzar, un obstacle que dificulta l’accessibilitat, etc. Aquesta eina ha estat creada per la Universitat Politècnica de Catalunya i permet penjar una foto del punt amb una dificultat a identificar, amb un comentari i la geolocalització en un mapa amb l’adreça exacta. Per això, cal fer una fotografia davant del punt on es detecti la dificultat per tal que quedi enregistrada i fixada en el mapa.

Apart de detectar aquestes dificultats, l’entitat també proposa una gimcana lúdica i familiar els dies 29 i 30 de novembre per proposar solucions per millorar l’accessibilitat.

Tots els suggeriments que es rebin es presentaran formalment a l’Ajuntament i es farà un acte d’agraïment a les persones participants el dia 30 de novembre a la Biblioteca. A més, es farà una sessió formativa presencial dijous 24 de novembre a les 19 hores a l'espai Maker o per l’aplicació Meet clicant o tocant aquí.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:51