Fira de Nadal, diumenge vinent

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 12:00

El tret de sortida de les festes de Nadal d'enguany el donarà la instal·lació de la Fira de Nadal a la rambla Josep Tarradellas diumenge vinent, 1 de desembre.

Des de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda, la rambla s'omplirà de parades de productes nadalencs dels establiments comercials, diverses entitats i persones a títol individual. Hi ha previstes activitats durant tota la jornada, com la participació en un pessebre popular en què tothom pot aportar una figureta i que es presentarà en el concurs que organitza la Parròquia de Sant Esteve, així com el taller de fanalets per a la nit de Reis que oferirà l'Esplai el Raconet.

La Fira s'obrirà a les 11 del matí amb un passeig dels gegants Cento i Rosita pel recinte. A les 12 hores, la cartera reial Melina explicarà el conte dels fanalets i lliurarà als infants la carta dels Reis. I a partir del migdia, la Unió de Botiguers i Comerciants oferirà una botifarrada popular per a tothom. Ja a la tarda, la Coral Veus Amigues farà una cantada de nadales per tancar les activitats de la jornada.

Darrera actualització: 27.11.2019 | 12:35