Gran assistència de públic a les activitats de la Biblioteca

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 09:30

La Biblioteca municipal ha acollit la presentació d’un llibre sobre les pedres del paisatge que ens envolta i una Hora del conte per a nadons.

Francesc Ollé va presentar divendres passat, 8 d’octubre, el llibre El treball i el paisatge de la pedra. La Vallirana Mineral a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu, en un acte organitzat per la Biblioteca amb la col·laboració del Grup de Recerca.

El llibre s’endinsa en els vestigis que encara hi ha a les muntanyes que ens envolten, la seva geologia i el seu paisatge, fent un recorregut al llarg dels anys sobre els treballs que han transformat aquestes pedres. Es tracta d’un llibre publicat conjuntament amb l’Associació Amics de Vallirana i que té com a protagonistes les pedres blanques i vermelles, els forns, les guixeres, les coves, les mines o els avencs.

Com a obertura de la presentació, la Dori Zamora va presentar el seu treball de recerca “La piedra seca como paisaje e identidad cultural territorial”.

D’altra banda, la Susagna Navó va omplir de fantasia les instal·lacions de la Biblioteca en una nova sessió de l’Hora del conte especial per a nadons i les seves famílies el passat dijous 7 d’octubre.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 14:55