Gran donació d’aliments de l’empresa ITETE Conecta a Cervelló

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 13:00

Cervelló ha rebut una donació d’aliments valorada en més de 2.000 euros de l’empresa de telecomunicacions ITETE Conecta a través del seu comitè solidari.

El lliurament dels productes d’alimentació perdurables, que omplien tres furgonetes a vessar, es va fer a ahir de mans del coordinador d'ITETE Conecta en Barcelona, Juan Carlos Pérez, i de tres treballadors de l'empresa a part dels regidors de l’equip de govern, encapçalats per la responsable de Benestar Social. Precisament, aquest serà el departament que organitzarà el repartiment del menjar entre els usuaris del servei del municipi, amb la col·laboració de Càritas i de la Creu Roja Baix Llobregat centre.

 

Els productes d’alimentació bàsics (llet, conserves, sucre, farina, arròs, pasta, llegums, sucs, cacau en pols, etc) es van guardar al magatzem de Càritas parroquial per a la seva distribució entre les famílies vulnerables.

La iniciativa de l’empresa ITETE està promoguda pels mateixos professionals que van decidir col·laborar per ajudar a les famílies més desfavorides pels efectes de la COVID-19 a tota Espanya creant un comitè solidari integrat per la plantilla i directius de l’empresa amb les seves aportacions i les d’empreses, amics i familiars.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 14:40