Jordi Savall omple l’Església de Santa Maria de música i emoció

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 14:00

El concert ha format part dels actes de celebració del centenari de la reconstrucció de l’Església.El concert ha format part dels actes de celebració del centenari de la reconstrucció de l’Església.

El passat diumenge, el mestre Jordi Savall i el percussionista Pedro Estevan van oferir un recital de música antiga, en el marc incomparable de l’Església de Santa Maria. Amb el títol de Diàleg de les ànimes, el concert va consistir en un recorregut per les músiques medievals de la Mediterrània, en una fusió perfecta de les tradicions cristiana, musulmana i jueva.

L’actuació va ser un obsequi del Sr. Savall, en agraïment a la concessió del premi Persevera Tarradellas d’enguany, en la seva segona edició, i que li serà lliurat el proper 23 d’octubre al mateix escenari de l’Església de Santa Maria.

El recital va servir, a més, com a homenatge al centenari de la reconstrucció de l’Església, a mans de Puig i Cadafalch, esdeveniment que estem celebrant enguany amb diferents actes, gràcies a la feina de les entitats Segle Nou i l’Associació d’Agermanament de Cervelló amb Saint-Martin-le-Beau, en col·laboració amb l’Ajuntament.

A l’acte, que va omplir el recinte en dues sessions consecutives, hi van assistir membres de les esmentades entitats, així com el fill del president Tarradellas, acompanyat de la seva família, i les autoritats del municipi. També vam poder comptar amb la presència de personalitats com Vicenç Villatoro, director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya; Jesús Naharro, diputat de la Diputació de Barcelona; i Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 14:31