La Calaixera estrena nou muntatge el cap de setmana

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 15:15

El grup de teatre la Calaixera torna a pujar als escenaris per estrenar el seu últim muntatge: Secrets!.

Serà el cap de setmana vinent en una doble funció que tindrà lloc dissabte al vespre i diumenge a la tarda al Centre Cívic l’Ateneu.

Després de dos anys d’absència dalt dels escenaris a causa de la pandèmia, el grup torna a obrir un dels seus calaixos per estrenar un nou muntatge que compta amb 12 actors i actrius i un total de 16 persones en la part tècnica. Segons el director de la companyia, Salvador Duran, en aquest temps “no hem estat aturats, tot i les limitacions imposades en aquests últims temps, hem seguit treballant com formigues per sota terra. Tornem als nostres inicis, de fa quaranta-un anys amb un muntatge de petits relats, però aplicant les noves tecnologies actuals”.

Secrets! és l’adaptació de quatre relats originals adaptats pel grup per acabar donant el toc personal que caracteritza la Calaixera, en un conjunt d’històries que tenen com a fil conductor “un secret”. “Secrets a vegades desconeguts per la resta de la gent, d’altres compartits amb qui ens envolta. Sovint futileses sense importància, d’altres que marcaran la nostra vida per sempre. Secrets de fets reals i palpables o de sensacions i sentiments”, segons la companyia.

El muntatge té una durada d’una hora i 45 minuts i les entrades es podran adquirir mitja hora abans de començar cada sessió al preu de 10 euros les persones adultes i 5 euros els infants fins als 12 anys. El públic haurà de respectar la normativa anti-covid,  seure en el mateix seient durant tot l’espectacle i portar ben posada la mascareta.

 

 

 

Darrera actualització: 25.11.2021 | 15:27