L’esport local contra l’LGTBI-fòbia

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 14:30

Els equips del Futsal i de la Penya Blaugrana que han jugat el cap de setmana a casa s’han sumat a la campanya contra l’LGTBI-fòbia impulsada per l’Ajuntament el 17 de maig.

El Futsal ho va fer divendres i dissabte a la tarda al Pavelló Xavier Ballber, amb el desplegament de la pancarta i la lectura d’un manifest contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. I diumenge va ser el torn dels jugadors i jugadores de la Penya Blaugrana que també van expressar el seu rebuig a les conductes discriminatòries per raó de l’orientació sexual o de gènere en el camp municipal d’esports. D'aquesta manera s'evidencia que l'esport és un bon canal per educar i transmetre valors al jovent i la infància.

El 17 de maig es commemora el Dia Internacional de la lluita contra la LGTBI-fòbia. Des que l’any 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals, es va adoptar aquesta data com a Dia Internacional de la lluita contra l'Homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia i per reivindicar els drets de les persones LGTBI, denunciar les discriminacions que pateixen i fer avançar els seus drets a tot el món.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 15:06