Liceu a la Fresca amb "Tosca", divendres a la Timba

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 12:30

Amb l’entrada de l’estiu, torna el Liceu a la Fresca per gaudir de l'òpera a l'aire lliure sense moure't de Cervelló, demà divendres 28 de juny a la nit.

Liceu a la Fresca és un acte cultural de qualitat, popular i obert a tothom qui vulgui gaudir d’una gran vetllada d’òpera en directe des del Gran Teatre del Liceu i que a Cervelló es podrà veure a través d’una pantalla gegant instal·lada al parc de la Timba. En aquesta ocasió, amb l’òpera italiana Tosca de Giacomo Puccini en el muntatge del director escènic Paco Azorín i amb la direcció musical de John Fiore, una barreja d’odi, amor, passió, violència i religió en aquesta obra mestra del compositor de Lucca. Viure per l’art i morir per l’amor són les dues constants de Tosca, el triangle visceral perfecte entre Cavaradossi, Tosca i Scarpia, en el context dels temps convulsos de la Roma envaïda per Napoleó.

La iniciativa compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran Tosca en directe pel C33 i La2 a través d’un programa especial on es farà menció de la col·laboració de tots els municipis implicats. El Liceu aposta així per la difusió operística a tota la societat, facilitant les eines necessàries per acostar-se, entendre i gaudir l’òpera.

Podeu veure l’espot de Tosca clicant aquí o l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 13:09