L'Oficina de Català presenta els seus serveis a les entitats culturals

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 13:00

L’Ajuntament va acollir una trobada entre entitats, el Centre de Normalització Lingüística i la regidoria de Cultura la setmana passada.

El director del CNL Ca n’Ametller, Marc Piera, va explicar els serveis que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística i va demanar la implicació de les entitats per a fomentar l’ús social del català. També va presentar a grans trets els tres eixos en què es divideix la feina del CNL, amb la descripció de tots els serveis dels quals es poden beneficiar les entitats. Per acabar, va demanar una col·laboració a l’hora de treballar pel municipi, ja que entre les entitats i l’Oficina de Català es poden crear unes sinergies molt positives que permetran actuar conjuntament.

Per la seva banda, la regidora de  Cultura, Montse Canas, va anunciar la intenció d’elaborar un Pla de Foment de l’Ús del Català a Cervelló, per fer feina específicament en aquest àmbit i donar un impuls a l’ús social de la nostra llengua.

Les entitats han rebut la proposta molt positivament i això encoratja les dues administracions públiques a col·laborar plegades per Cervelló i la llengua catalana.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 13:45