Nova càpsula formativa adreçada a dones

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 14:00

L’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló ha obert les inscripcions per a la pròxima càpsula formativa del Servei Local d’Ocupació adreçada especialment a dones majors de 45 anys.

La formació es desenvoluparà els dies 25, 26 i 27 de setembre amb l’objectiu de motivar, sensibilitzar i donar eines per enfrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina per a les dones que tenen més de 45 anys. Les tres sessions tenen una durada total de 12 hores i s’impartiran a les oficines de l’Aula de Recerca de l’Ajuntament (carrer Major, 146-148)

El curs forma part del cicle de càpsules formatives que al llarg d’aquest any s’adrecen a persones en atur o que volen millorar la seva ocupabilitat i que va començar el passat mes de març.  L´últim curs que completarà la programació d’enguany es desenvoluparà al mes d’octubre vinent i es dedicarà a oferir eines per trobar feina al Nadal.

Tots els cursos són gratuïts i requereixen inscripció prèvia. Les persones que estiguin interessades hauran d’adreçar-se al SLO, al telèfon 93 660 0070 o a l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 14:25