Obres a diferents punts del municipi

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 13:00

Avui han començat les obres de la segona fase de substitució de la tanca de la carretera de Santa Maria i de la reordenació de l'àrea de jocs infantils del Parc de La Timba.

Pel que fa a la substitució de la tanca a la carretera de Santa Maria, s'està efectuant la segona fase del projecte. La nova tanca serà metàl·lica i oferirà més estabilitat i seguretat a les persones que passegin per la zona. Quan acabin els treballs d'aquesta segona fase, en els propers dies, tota la carretera de Santa Maria des del nucli urbà fins a la urbanització Can Castany comptarà amb aquesta nova tanca metàl·lica.

També està previst realitzar properament la substitució de la tanca del tram comprès entre les urbanitzacions Can Castany i Can Pi i donar així uniformitat a tot aquest recorregut.

Respecte a la reordenació de l'àrea de jocs infantils del Parc de La Timba, l’actuació contempla la instal·lació d’un circuit d’aparells per fer exercici, l’agrupació en una sola plataforma dels jocs infantils, la reubicació de les taules de pícnic i de la font, i també la renovació dels bancs i d’algunes tanques i paviments. 

Així mateix, es millorarà l'accessibilitat a aquesta àrea de jocs mitjançant la construcció d'una rampa. 

Es preveu que els treballs de substitució de la tanca finalitzin aquesta mateixa setmana i els del parc infantil durin un mes aproximadament.

 

Darrera actualització: 23.08.2021 | 13:21