Obres de millora a diferents espais públics de Cervelló

Divendres, 22 de maig de 2015 a les 00:00

Durant aquests dies han començat els treballs dadequació i millora despais públics que a continuació es detallen:

Al parc infantil de la plaça 11 de setembre l'actuació més important ha estat el canvi de paviment (sauló i cautxú per gressa, que és un sauló més similar a la sorra, més esmorteïdor que el sauló normal). També shan instal·lat un tobogan i un gronxador. A més, també s'hi han afegit dos jocs innovadors al municipi: un carrusel (que dona voltes) i una molla per nens més grans que les habituals, per a poder jugar en grup. També shan habituat accessos amb una escala per millorar la seguretat. Les obres de la Plaça ja estan finalitzades.

El parc infantil de la Timba comptarà amb un rocòdrom amb forma d'elefant i un gronxador niu per nens de totes les edats. També s'habilitarà una zona de picnic amb taules de nens i de grans on es podrà berenar o fins i tot celebrar aniversaris. El projecte s'ha iniciat aquesta setmana.

Parc d'Inter-Club arrel de les peticions veïnals de fa anys i gràcies a la subvenció per a tots els parcs del municipi de l'AMB han començat les obres d'arranjament del paviment de la pista i s'acondiciarà l'entorn.

Club de Can Guitart: s'han omplert les antigues piscines ja que no complien amb normativa i no es podrien fer servir en el futur. Es posarà una capa de sauló a tota la plataforma de les piscines per poder-lo fer servir, si es vol, d'aparcament, ja que és accessible des del carrer. S'ha adequat i netejat l'entorn amb noves tanques. Sha obert al públic la zona de les dues pistes de tennis com a espai complementari al parc infantil que hi ha al costat del club, també s'hi habilitaran dues porteries de futbol. Al propi edifici del Club s'hi repara la coberta i la façana. Aquesta actuació es tancarà els propers dies.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 11:29