Pla local de Joventut de Cervelló 2015-2019

Dijous, 30 d'abril de 2015 a les 00:00

L'Ajuntament de Cervelló edita un díptic sobre el Pla Local de Joventut.

El passat 31 de març de 2015, el Ple de l'Ajuntament de Cervelló va aprovar el Pla Local de Joventut per als anys 2015-2019, el qual recull els objectius i accions concretes a realitzar per aquest període i que s'articulen al voltant de 3 eixos estratègics d'actuació respecte la realitat juvenil del municipi:

  • El primer d'aquests eixos és La Masia Espai Jove, l'objectiu del qual és que aquest equipament esdevingui un espai de referència.
  • El segon eix és Viure a Cervelló, la finalitat del qual és generar i facilitar l'accés als recursos i serveis que afavoreixin establir els seus processos de transició, en els àmbits que configuren els seus itineraris, molt especialment en relació a la formació i a l'ocupació.
  • Per últim, el tercer eix, Conviure a Cervelló, pretén fomentar la implicació dels i de les joves en el seu entorn social.

Aquestes àrees temàtiques shan desenvolupat després de trobades i diversos estudis i en coherència amb el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020 i amb el Pla d'Actuació Territorial de Polítiques de Joventut 2016. I on l'obertura de l'equipament juvenil La Masia al municipi aquest 2015 ha significat un avenç important per a les polítiques de joventut.

El Pla Local de Joventut es troba en termini d'informació pública fins el dia 2 de juny de 2015.

En aquest sentit, totes aquelles persones que estiguin interessades en presentar al·legacions o esmenes es poden adreçar al Departament de Joventut dins l'horari habitual d'atenció al públic.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 11:06