Preinscripcions i matrícules a l’Escola Bressol Pota-roges

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 14:00

L’Escola Bressol Pota-roges ja té el calendari previst per a la tramitació de les preinscripcions i matrícules per al curs 2021-2022.

Entre avui i el dia 7 de maig el centre publicarà els horaris, la documentació i l’oferta de places per al pròxim curs. Del 10 al 21 de maig es podran presentar les sol·licituds i les preinscripcions. Del 12 al 23 de maig es confirmaran les places per infants matriculats al centre. Les llistes amb les sol·licituds i la puntuació provisional es publicaran el dia 1 de juny i es podran presentar reclamacions del 2 al 8 de juny. El sorteig públic de les places se celebrarà el 9 de juny a les12.30 hores. Els llistat definitiu dels infants, tant dels que quedin admesos com en llista d’espera, sortirà el 15 de juny. Les matrícules es podran formalitzar del 16 al 22 de juny.

L’escola dels més petits també ha editat un vídeo per presentar les instal·lacions i el projecte educatiu per al curs vinent. L’EBM va celebrar una jornada de portes obertes el passat 27 d’abril que es va poder fer de forma virtual o presencial amb visites programades.

L’Escola Bressol, distingida l’any passat com Escola Verda, acull infants des de les 16 setmanes fins als 3 anys d’edat i a més de l’escolarització, ofereix espais de dinar, berenar, descans i acollida.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 15:01