Programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 09:00

Amb l’entrada de març comença el mes feminista al municipi amb motiu de la celebració dilluns vinent del Dia Internacional de les Dones.

L’acte més significatiu tindrà lloc el 8 de març, en una jornada reivindicativa que s’iniciarà a les 12 del migdia amb la lectura del manifest institucional i el repartiment de llaços a càrrec de l’Associació de Dones a l’Ajuntament de Cervelló. A les 6 de la tarda s’il·luminarà la façana de l’edifici consistorial i a les 7 es podrà seguir de forma virtual la xerrada sobre Francesca Bonnemaison que oferirà Rosaura Serra a través de l’instagram de la Biblioteca (@biblio.cervello). També de forma telemàtica per Youtube es pot visualitzar el documental “She’s beautiful when she’s angry” sobre el moviment feminista dels Estats Units als setanta. El dia 8 de març també es farà una acció als centres educatius amb la creació d’un mural per conscienciar sobre la necessària participació i implicació de tota la societat per aturar el masclisme i la violència de gènere.

Els dies 9 i 10 de març es farà el taller “Els jocs i les joguines: de nens o de nenes?” adreçat als alumnes de primer de les dues escoles de primària. També dimecres 10 de març, la psicòloga Maria Mateo impartirà el taller “El mite de la superdona en temps de coronavirus” a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu. Per últim, també es podrà veure a través de Youtube el vídeo “És hora de canviar el conte” dirigit a infants i joves que dona una altra visió sobre el conte de la Caputxeta Vermella.

Per la seva banda, es pot visitar fins al 16 de març el racó bibliogràfic a la Biblioteca on es pot trobar una selecció de llibres amb motiu del 8M.

 

Darrera actualització: 01.03.2021 | 10:37