Prorrogat el concurs “Imagina el futur de Cervelló”

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 12:00

Cervemakers ha allargat el termini per presentar les propostes al concurs “Imagina el futur de Cervelló” fins al 30 de maig.

Aquest concurs, adreçat a infants i a joves, té com a objectiu  recollir propostes creatives de com la població infantil i juvenil del municipi, amb l’ajuda de les seves famílies, s’imagina com serà el futur del poble o com voldria que fos.

Inicialment es podien presentar fins al 10 de maig però l’organització ha decidit ampliar el termini fins al 30 de maig. Les propostes es poden plasmar en una redacció, un dibuix, un retoc fotogràfic, una maqueta, un vídeo, etc. Es pot tractar d’una idea general o de llocs concrets del municipi que es pugui desenvolupar tant a curt com a llarg termini. Totes les idees s’exposaran en una galeria virtual i les obres finalistes es col·locaran a l’aparador de la Biblioteca municipal. La participació pot fer-se de forma individual o en grup de fins a 4 persones.

El concurs repartirà diversos premis: entrades per al Bosc Aventura i Catalunya en Miniatura, dinars o sopars a Can Rafel, entrades per a un scape room, jocs de taula i vals de 50 euros per utilitzar en comerços locals.

La iniciativa s’engloba dins del programa “Cervelló Passat Present i Futur” organitzat per Cervemakers per a les subvencions atorgades per Diputació de Barcelona en el marc del programa BiblioLab 2020-21 desenvolupat per a la Biblioteca de Cervelló i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cervelló. En aquesta activitat col·laboren també l’AFA de l’Institut de Cervelló amb l’entrega d’un premi i com a membres del jurat l’AFA de l’Escola Nova i l’AMPA de l’Escola Santa Maria de Cervelló.

Podeu consultar les bases de la convocatòria clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 14:32